Bagaimana anda tahu mengenai SEBENARNYA.MY?

Logo Kaji Selidik Pembaca

Bagaimana anda tahu mengenai SEBENARNYA.MY?

Bagaimana anda tahu mengenai SEBENARNYA.MY?
Sila respon kepada soalan di atas untuk menutup skrin ini

Show result

MCVE 2017 kembali untuk edisi ketiga

STEFAN MCVE
STEFAN Pertz ketika berucap dalam majlis pengumuman penganjuran MCVE 2017 di Hotel Hilton Kuala Lumpur, hari ini.-UTUSAN ONLINE

KUALA LUMPUR 17 Feb. - Pameran kenderaan komersial terbesar Asia Tenggara, Ekspo Kenderaan Komersial Malaysia 2017 (MCVE 2017), yang dahulunya dikenali sebagai Ekspo Komponen, Trak dan Bas Antarabangsa Malaysia (MIBTC) kembali untuk edisi ketiga tahun ini dengan tema ‘Hubungan Mobiliti’.

Penganjur MCVE, Stefan Pertz berkata, pameran yang diadakan dua tahun sekali sejak 2013 itu berjaya menarik penyertaan daripada peserta tempatan dan antarabangsa bagi menonjolkan perkhidmatan dan produk peneraju pasaran kenderaan komersial.


“Ekspo ini bukan sahaja sekadar untuk menonjolkan produk masing-masing di mana program ini juga merupakan platform terbaik untuk bertukar pandangan, peluang untuk dikongsi dan meningkatkan rangkaian,” katanya ketika berucap dalam majlis mengumumkan penganjuran MCVE 2017 di sini hari ini. 


MCVE 2017 akan berlangsung pada 18 hingga 20 Mei depan di Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Malaysia (MIECC), The Mines. - UTUSAN ONLINE

Artikel Berkaitan
Video Pilihan
Artikel Lain