Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY

Logo Kaji Selidik Pembaca

Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY ?

Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY ?
Sila respon kepada soalan di atas untuk menutup skrin ini

Show result

[VIDEO] Penolong Setiausaha Srikandi PPBM keluar parti

HASNITA HISHAMUDIN (tengah) mengoyak sijil watikah pelantikan beliau sebagai Penolong Setiausaha Sri
HASNITA HISHAMUDIN (tengah) mengoyak sijil watikah pelantikan beliau sebagai Penolong Setiausaha Srikandi PPBM selepas mengumumkan keluar dari parti itu dalam sidang akhbar di Seremban, hari ini. - UTUSAN ONLINE/ABD. RAZAK AID

SEREMBAN 14 Sept. - Bekas Penolong Setiausaha Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Hasnita Hishamudin mengisytiharkan keluar parti itu hari ini berkuat kuasa serta-merta.

Dakwa Hasnita, dijangka lebih ramai ahli Srikandi PPBM seluruh negara mengikut keputusannya untuk keluar parti dalam masa terdekat.

“Tindakan ini dibuat kerana parti ini mengamalkan kronisme dan pilih kasih melampau selain elemen-elemen jijik mula masuk ke dalam parti apabila mereka yang rapat dengan pemimpin tertinggi mengatur orang-orang sendiri.

“Jelas sekali ramai yang masuk ke dalam PPBM hanya mementingkan jawatan daripada memikirkan permasalahan rakyat dan ini sama sekali bertentangan dengan propaganda yang dimainkan ketika penubuhan parti,” katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini.

Yang turut hadir bekas Setiausaha PPBM, Kamarul Azman Habibur Rahman. - UTUSAN ONLINE

Artikel Berkaitan
Video Pilihan
Artikel Lain