Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY

Logo Kaji Selidik Pembaca

Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY ?

Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY ?
Sila respon kepada soalan di atas untuk menutup skrin ini

Show result

Fitnah pembangkang tidak benar

FITNAH
PEMANGKU Ketua UMNO Bahagian Tumpat, Datuk Mohd. Rosdi Ab. Aziz ketika berdiskusi dengan pelajar pada Majlis Penutup Program Kemerdekaan Ke-60 Peringkat Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Wakaf Bharu, di Tumpat hari ini. - UTUSAN

TUMPAT 14 Sept. - Pertemuan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Presiden, Donald J Trump di White House semalam membuktikan segala fitnah pembangkang sebelum ini adalah tidak benar.

Pemangku Ketua UMNO Bahagian Tumpat, Datuk Mohd. Rosdi Ab. Aziz berkata, pembangkang sebelum ini memainkan isu di media sosial kononnya Najib akan ditangkap oleh pihak berkuasa Amerika Syarikat (AS) berhubung isu 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

Bagaimanapun katanya, semua perkara tersebut jelas tidak betul apabila Presiden AS itu menyambut baik Najib dan rombongan dari Malaysia.

“Segala tohmahan serta cerita direka oleh pembangkang adalah fitnah dan penipuan besar semata-mata. Najib telah disambut sempurna oleh Trump.

“Mereka terus kekal menjadi antara rakan dagang Malaysia terbesar di dunia dan telah membuktikan bahawa negara kita berada di landasan yang betul,” katanya ketika ditemui selepas menyempurnakan Majlis Penutup Program Kemerdekaan Ke-60 peringkat Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Wakaf Bharu di sini hari ini. - UTUSAN ONLINE

Artikel Berkaitan
Video Pilihan
Artikel Lain