Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY

Logo Kaji Selidik Pembaca

Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY ?

Pernahkah anda dengar tentang SEBENARNYA.MY ?
Sila respon kepada soalan di atas untuk menutup skrin ini

Show result

Taylor Swift kini bercinta dengan Joe Alwyn

TAYLOR SWIFT
TAYLOR SWIFT

LOS ANGELES 17 Mei – Penyanyi pop terkenal, Taylor Swift nampaknya sudah menemukan pasangan baharu dalam hidupnya selepas hanya beberapa bulan berpisah dengan aktor Tom Hiddleton.

Lapor Mail Online, Swift, 27, dikatakan menjalinkan hubungan dengan pelakon Britain, Joe Alwyn, 26, sejak tiga bulan lalu.

Menurut seorang sumber da­lam bidang hiburan, hubu­ngan antara Swift dan Alwyn di tahap serius tetapi selepas apa yang berlaku sebelum ini bersama Hiddleston, Swift mengambil pendekatan untuk merahsiakan percintaannya bersama Alwyn.

Swift dilaporkan banyak menghabiskan masanya bersama Alwyn di London namun sering menyembunyikan diri sekiranya mereka keluar bersama-sama bagi mengelakkan hubungan dihidu oleh orang ramai.

Selain itu, Swift juga pernah menyewa sebuah ru­mah di North London dan Alwyn sering dilihat mengunjungi kediaman penyanyi itu.

Bagi mengelakkan dirinya dikesan, Swift juga sanggup menggunakan jet peribadi untuk berulang alik dari Amerika Syarikat (AS) ke Britain sepanjang tempoh hubu­ngannya dengan Alwyn.

Alywn merupa­kan lelaki pertama yang dikaitkan dengan Swift sejak penyanyi itu berpisah dengan Hiddleston.

Swift sebelum ini pernah menjalinkan hubungan dengan penyanyi kumpulan One Direction, Harry Styles dan deejay Calvin Harris.

Artikel Berkaitan
Video Pilihan
Artikel Lain